Haberler

Dilruba Kayserilioğlu tutuklanacak mı? Sokak röportajında konuşan Dilruba hapis cezası aldı mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Dilruba Kayserilioğlu hakkındaki soruşturma gündemi meşgul ediyor. Sokak röportajında konuşan Kayserilioğlu'nun tutuklanıp tutuklanmayacağı ve kaç yıl hapis cezası alacağı merak konusu oluyor.

Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan ve 30 Ağustos'ta tahliye edilen Kayserilioğlu, bugün yargılanacak. İfadeleri nedeniyle hakkında hazırlanan iddianamede "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ile "cumhurbaşkanına hakaret" suçlamaları bulunuyor. Peki, Dilruba Kayserilioğlu tutuklanacak mı? Sokak röportajında konuşan Dilruba hapis cezası aldı mı?

NE OLMUŞTU?

Sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanan ve 18 gün sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu, bugün hakim karşısına çıkıyor. Kayserilioğlu'nun, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapsi isteniyor. Kayserilioğlu, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama" suçlarından tutuklanmıştı.

DİLRUBA SOKAK RÖPORTAJINDA NE DEDİ?

İzmir'de yapılan sokak röportajında hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullandığı gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı çıkartılan Dilruba Y., 3 Eylül'de hakim karşısına çıktı.

DİLRUBA HAPİS CEZASI ALDI MI?

İzmir'de sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan ve 18 gün sonra cezaevinden tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Bugün hakim karşısına çıkan Kayserilioğlu'na halkın bir bölümünü aşağılamak suçundan 7,5 ay hapis cezası verildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yılmaz Tunç Gündem 3-sayfa Yaşam Hukuk Hukuk 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title