Haberler

Discord kapanıyor mu? Discord ne zaman kapatılacak?

Güncelleme:
Abone Ol

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son zamanlarda Türkiye'de oldukça popüler hale gelen Discord uygulamasıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Peki, Discord kapatılacak mı? Discord ne zaman kapatılacak?

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tehdit, şantaj, cinsel içerikli sohbet gibi yayınlar yapıldığı ortaya çıkan 'Discord' uygulaması hakkında açıklamada bulundu. Peki, Discord kapatılacak mı? Discord ne zaman kapatılacak?

DİSCORD KAPATILACAK MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Discord' uygulaması hakkında yaptığı açıklamada "Gerekli adımlar atılacak" ifadelerini kullandı.

Uraloğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"Şimdi bu benim de tabi biraz radarıma girdi. Mesela burada doğrudan siz oraya üye olamıyormuşsunuz. Birisinin referansıyla üye olabiliyormuşsunuz. Tamamen böyle bir altyapısı var. Esasında bu durum oraya girişleri biraz zorlaştırıyor, disipline ediyor da diyebiliriz. Biraz içeriğine bakınca dehşete düşmemek mümkün değil gerçekten.

Haftaiçi hem İçişleri, hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı ile yoğun bir mesai yürüttük. Discord başta olmak üzere. Bu konuda yapılması gerekenler noktasında istişare ettik. Önümüzdeki günlerde belli önlemlerin alınması gerekecektir. Biz bu önlemleri alacağız inşallah. Aile, çocuklar hepimizin en değerlisi, ona hepimiz sahip çıkmalı diye düşünüyorum."

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Gündem Teknoloji Güvenlik Türkiye Hukuk Güvenlik Hukuk Gündem Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title