Haberler

Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor?

Güncelleme:
Abone Ol

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dahil olduğu SHOW TV'nin fenomen programı 'Dünya Güzellerim' bu yaz tatil konseptiyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki, Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor?

Seyahatlerde yaşadıkları maceralar ile ekrana damga vuran, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Türk sinemasının yıldızı Banu Alkan, sahnelerin sevilen ismi Safiye Soyman ve ünlü sunucu Seray Sever'i bir araya getiren Dünya Güzellerim'in bu yaz rotası Çeşme! Peki, Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor?

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE SUNUCULARI KİM?

Yapımcılığını Bloom Medya'nın üstlendiği Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dahil olduğu SHOW TV'nin fenomen programı 'Dünya Güzellerim' bu yaz tatil konseptiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Bloom Medya'nın üstlendiği Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dahil olduğu SHOW TV'nin fenomen programı 'Dünya Güzellerim' bu yaz tatil konseptiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Seyahatlerde yaşadıkları maceralar ile ekrana damga vuran, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Türk sinemasının yıldızı Banu Alkan, sahnelerin sevilen ismi Safiye Soyman ve ünlü sunucu Seray Sever'i bir araya getiren Dünya Güzellerim'in bu yaz rotası Çeşme!

'Dünya Güzellerim Tatilde'de ünlü isimler kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için görev başına geçecek. Oteli müşteriler ile doldurmak için tüm imkanlarını kullanacak olan Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever her hafta kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamlamak için tatlı bir rekabete girecek.

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dünya Güzellerim Tatilde programı için Çeşme'de 5 yıldızlı lüks bir otel ile anlaşıldı. Dünya Güzellerim Tatilde Çeşme'de bulunan ve ismi paylaşılmayan bu lüks otelde çekiliyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Safiye Soyman Bülent Ersoy Seray Sever Banu Alkan Show Tv Tatil Dünya Turizm Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Merkezi atama ne zaman? KPSS-2024/1 tercih kılavuzu! KPSS/1 tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kaç yaşında, nereli? Servet Yardımcı'nın hayatı ve kariyeri TRT SPOR YAYIN AKIŞI: TRT Spor'da bugün hangi maçlar var? 11 Temmuz TRT Spor maçları! Gaga Bulut neden gözaltına alındı, ne oldu? Gaga Bulut kimdir? HAZİRAN 2024 ABD ENFLASYON KARARI | Haziran ayı için ABD enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖSYM YKS (TYT, ATY, YDT) üniversite sınavı sonuç sorguma ekranı (sonuc.osym.gov.tr) HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ | Nem oranı yüzde kaç? 11 Temmuz hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? 3. DÖNEM AÇIK LİSE (AÖL) SINAVLARI NE ZAMAN? AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? KPSS DHBT başvurusu ne zaman? DHBT sınavı hangi tarihte, nasıl başvurulur? Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Toplantı ne zaman? Emekli maaşı ne kadar olacak? Immobile kimdir? Ciro Immobile kaç yaşında, nereli? Dünya Güzellerim Tatilde 2. Bölüm izle | Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda, saat kaçta? Engin Polat ile Dilan Polat kaç yıl hapis cezası alacak? Polat davasında son durum nedir? 11 TEMMUZ PERŞEMBE HAVA DURUMU | Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi iller için yağış uyarısı verdi? Wanda Nara ve Icardi ayrıldı mı? Wanda Nara ve Icardi neden ayrıldı, ne zaman boşanacaklar?
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title