Haberler

EN HAMARAT BENİM CANLI İZLE 17 EYLÜL | En Hamarat Benim son bölümde neler oldu? En Hamarat Benim saat kaçta başlıyor?

Abone Ol

NOW ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programları arasında en beğenilen programı En Hamarat Benim bugün canlı yayında izlemek isteyenler En Hamarat Benim canlı izle! NOW En Hamarat Benim 17 Eylül canlı yayın izle! En Hamarat Benim son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla En Hamarat Benim programı seyirciler tarafından takip ediliyor. En Hamarat Benim canlı izlemek isteyenler, En Hamarat Benim canlı izle! En Hamarat Benim NOW izle! En Hamarat Benim 17 Eylül Salı canlı izle! konusunu araştırılıyor. En Hamarat Benim canlı yayın nasıl izlenir? Detaylar haberimizdedir…

EN HAMARAT BENİM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

En Hamarat Benim her gün saat 13:30 itibariyle NOW'da başlıyor. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başladı. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün NOW ekranlarında yer alıyor.

EN HAMARAT BENİM CANLI İZLE 16 EYLÜL | En Hamarat Benim saat kaçta başlıyor? En Hamarat Benim son bölümde neler oldu?

EN HAMARAT BENİM SUNUCUSU KİMDİR?

En Hamarat Benim sunucusu "Kadir Ezildi" 'dir.

EN HAMARAT BENİM CANLI İZLE 11 EYLÜL | En Hamarat Benim saat kaçta başlıyor? En Hamarat Benim son bölümde neler oldu?

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995'te Konya'da dünyaya geldi ve şu anda 29 yaşında. Kariyerine özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak başlayan Ezildi, İstanbul'da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve televizyon programlarına katılmasıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşarak tanınmış ve popüler olmuştur.

EN HAMARAT BENİM CANLI İZLE

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

En Hamarat Benim En Hamarat Benim Kadir Ezildi Gündem Televizyon Magazin Eylül Yaşam NOW NOW Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title