Haberler

Facebook çöktü mü? Facebook neden çöktü? Instagram, Facebook ve Whatsapp neden çöktü?

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medya devi Facebook'ta yaşanan erişim sorunları kullanıcıları tedirgin etti. 'Facebook çöktü mü, neden çöktü?' soruları gündemde. Facebook'un global çapta erişim sorunu yaşadığı ve bu durumun nedeninin henüz belirlenemediği biliniyor. Facebook çöktü mü? Facebook neden çöktü? Instagram, Facebook ve Whatsapp neden çöktü?

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve WhatsApp'a erişim sorunu yaşıyor. Meta'ya ait olan bu platformlarda yaşanan kesintiler, kullanıcıları olumsuz etkilerken konuyla ilgili yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kesintinin nedeni henüz bilinmiyor. Peki, Facebook çöktü mü? Facebook neden çöktü?

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp ve sosyal medya platformu Instagram'ın çöktüğüne dair şikayetler gelmeye başladı. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan 2 uygulamaya erişim sorunları yaşıyor. Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarında hatayla karşılaşıyor.

Facebook çöktü mü? Facebook neden çöktü?

FACEBOOK NEDEN ÇÖKTÜ?

Karşılaşılan bu sorunun sadece Türkiye genelinde mi etkili olduğu yoksa dünyadaki diğer kullanıcıların da etkilenip etkilenmediği henüz netlik kazanmadı. Arızanın sistemden kaynaklanan bir sorun olduğu tahmin ediliyor.

Facebook çöktü mü? Facebook neden çöktü?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Sosyal Medya Gündem Teknoloji Instagram Instagram Whatsapp Whatsapp Facebook Facebook Dünya Medya Gündem Teknoloji Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title