Haberler

Fatih Edirnekapı'da bir şahıs, kızın kafasını kesti ve intihar etti (OLAY YERİ VİDEOSU)

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Fatih'te Semih Çelik isimli bir şahıs, İkbal Uzuner isimli 19 yaşındaki bir kadının kafasını kesip Edirnekapı surlarından attıktan sonra kendisi de atlayarak intihar etti. Sosyal medyada olayın videosu paylaşıldı. Olay ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Fatih'te cinayet ve intihar olayı...

İstanbul Fatih'te bugün vahşet yaşandı! İstanbul Fatih Edirnekapı surlarında madde bağımlısı olduğu belirtilen şahıs, bir kızın kafasını kesip intihar etti. Cinayetin ardından kan donduran detaylar ortaya çıktı. Peki, olayı kim yaptı, ölenler ve intihar eden kim? İşte detaylar!

FATİH EDİRNEKAPI'DA İNTİHAR VE CİNAYET OLAYI VİDEOSU

İstanbul Fatih'te kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik isimli bir şahıs, bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Şahıs da olayın ardından surlardan atlayarak intihar ederken, dehşete düşüren anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih Edirnekapı'da bir şahıs, kızın kafasını kesti ve intihar etti

KIZIN KAFASINI KESTİ

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında kan donduran bir olay yaşandı. Bir kişi, bir kadının başını kesip surlardan aşağı attı. Şahıs da olayın ardından surlardan atlayarak canına kıydı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çevredekilerin çığlık attığı görüldü.

KIZIN KAFASINI KESEN SEMİH ÇELİK KİM?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, şahsın olaydan birkaç saat önce bir kadını daha öldürdüğü belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; yapılan çalışmalarda; S.C.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Kasaplık geçmişi olduğu öğrenilen şüphelinin, İ.U.'nun bedenini nizami şekilde 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü belirlendi. Edirnekapı surlarına çıkan zanlının, önce genç kızın kafasını aşağıya attığı, ardından ise kendini ipe bağlayarak surlardan atladığı tespit edildi.

Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda ise bir defterde karakalem çizimleri bulundu. İncelemelerde, defterde çizilen ve kafası ile bedeni birbirinden ayrılmış figürlerin, İkbal Uzuner'in öldürülme şekline benzediği değerlendirildi. Bu tüyler ürpertici detay, cinayetin önceden planlanmış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Fatih Edirnekapı'da bir şahıs, kızın kafasını kesti ve intihar etti (OLAY ANI VİDEOSU)

FATİH'TE KAFASI KESİLEN KIZ KİM?

İstanbul Fatih'te kafası kesilerek öldürülen kadının İ.U.(19) isimli kadın olduğu öğrenildi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gündem Semih Çelik Edirnekapı Edirnekapı İstanbul İstanbul 3-sayfa Cinayet Polis Fatih Fatih Suç İstanbul Suç 3.Sayfa Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title