Haberler

Fatih Portakal ne dedi? Fatih Portakal neden gündem oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

Fatih Portakal'ın İran'ın saldırıları sırasında söylediği sözler gündem oldu. İsrail- İran savaşı devam ederken canlı yayında söylediği sözle gündeme gelen Portakal'ın konu ile ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Fatih Portakal'ın, İran'ın saldırıları esnasında yaptığı açıklamalar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İsrail ile İran arasındaki gerilim tırmanırken, Portakal'ın canlı yayında sarf ettiği sözler, sosyal medyada hızla yayılarak tartışmaların odağı haline geldi. Özellikle Ortadoğu'daki bu kritik gelişmelerin yaşandığı dönemde, Portakal'ın konu hakkındaki yorumları geniş bir kesim tarafından dikkatle takip ediliyor. Peki, Fatih Portakal ne dedi? Fatih Portakal neden gündem oldu?

FATİH PORTAKAL NE DEDİ?

İran'ın İsrail'e füze saldırıları devam ederken Fatih Portakal'ın 'Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında' demesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler ve takipçileri, ünlü gazetecinin bu açıklamalara dair herhangi bir düzeltme ya da ek bir açıklama yapıp yapmayacağını merak ediyor.

Fatih Portakal'ın İsrail Yorumu Gündem Oldu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler.com Özel Fatih Portakal Fatih Portakal Gündem 3-sayfa İsrail İsrail Sözler Dünya İran İran İsrail Haberler.com Özel 3.Sayfa Gündem Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

ali soysal:

ŞAŞIRMAYA NE HACET PAZAR DEZGAHINDA SATILIK KİTLENİN ELEMANI

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title