Haberler

Fenerbahçe maçı ne zaman?

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Pazar günü oynanan Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının ardından ne zaman maç oynayacağı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe'nin Pazar günü oynanan Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının ardından ne zaman maç oynayacağı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin bir sonraki maçı ve tarihi...

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe bu haftayı bay geçmesi nedeniyle maç oynamadan tamamladı. Milli aranın ardından Fenerbahçe bir sonraki maçına çıkacak.

Fenerbahçe'nin sıradaki maçı 20 Ekim'de oynanacak ve sarı-lacivertliler bu karşılaşmada Samsunspor deplasmanına konuk olacak.

FB SAMSUN MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Samsunspor maçı 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.

Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe bu haftayı bay geçtiği için ve araya milli ara girdiği için Fenerbahçeli taraftarlar uzun bir süre takımlarının maçlarından uzak kalacak.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig Gündem Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Samsunspor Beşiktaş Samsun Pazar Yaşam Spor Samsun Süper Lig Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title