Haberler

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları

Abone Ol

Fenerbahçe'de merakla beklenen başkanlık seçimi sona erdi. Seçim sonuçları yakından takip edildi. Ali Koç 3 yıl süreyle tekrardan Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı seçildi. İşte Fenerbahçe seçim sonuçları!

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Fenerbahçe'de merakla beklenen başkanlık seçimi sona erdi. Seçim sonuçları yakından takip edildi. Ali Koç 3 yıl süreyle tekrardan Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı seçildi. İşte Fenerbahçe seçim sonuçları haberimizde...

FENERBAHÇE SEÇİM SONUÇLARI 2024

Fenerbahçe'deki tarihi seçim sona erdi. Mevcut başkan Ali Koç, 26 bin 947 geçerli oyun 16 bin 464'ünü alarak 3. kez başkanlığa seçildi. Rakibi Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oy aldı. Öte yandan her iki adayın da birlik ve beraberlik mesajı veren tavırları sarı-lacivertli taraftarlar tarafından beğeni topladı.

  • Kullanılan oy sayısı: 27.489
  • Geçerli oy sayısı: 26. 947
  • Ali Koç: 16. 464
  • Aziz Yıldırım: 10.483

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları

REKOR OY KULLANILDI

46 bin 410 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunan Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda 27 bin civarında oy kullanıldı ve rekor kırıldı. Sarı-lacivertlilerin bir önceki oy kullanma rekoru 2018 yılında 21 bin 350 ile kırılmıştı.

YENİ YÖNETİMDE İDDİALI İSİMLER VAR

Fenerbahçe'de yeniden başkan seçilen Ali Koç'un yeni yönetiminde Acun Ilıcalı başta olmak üzere dikkat çeken isimler bulunuyor. Koç'un yönetiminde Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Sait Ergun Özen, Fethi Pekin ve Mustafa Hakan Safi yer alıyor.

BERABER TRİBÜNLERİ SELAMLADILAR

Sarı-lacivertlilerdeki başkanlık seçimlerinde sonuçlar belli olmaya başladı. Başkan Ali Koç, çıkan sonuçlara göre seçimi önde götürüyor. Her iki başkan da tribünlerin çağrısına kulak verdi ve kürsüye birlikte yürüyerek taraftarları selamladılar. Koç ve Yıldırım, daha sonra birbirlerine sarıldı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Gündem Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title