Haberler

Galatasaray Panathinaikos CANLI izle! Galatasaray Panathinaikos basket kaç kaç, kim yendi?

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray yeni sezon öncesinde Anadolu Efes, Karşıyaka, Bursaspor, Türk Telekom, Onvo Büyükçekmece gibi takımlarla karşı karşıya geldi. Galatasaray sıradaki hazırlık mücadelesinde ise Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile kozlarını paylaşacak. Peki, Galatasaray Panathinaikos CANLI izle! Galatasaray Panathinaikos basket kaç kaç, kim yendi?

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Peki, Galatasaray Panathinaikos CANLI izle! Galatasaray Panathinaikos basket kaç kaç, kim yendi?

GALATASARAY PANATHİNAİKOS BASKET KAÇ KAÇ, KİM YENDİ?

Yakup Sekizkök yönetimindeki Galatasaray, hazırlık mücadelesinde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor.

Mücadele 24 Eylül Salı günü saat 20.00'de başlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma A Spor ve Galatasaray'ın Youtube hesabından canlı yayınlanıyor.

Maç devam ediyor.

GALATASARAY PANATHİNAİKOS CANLI İZLE!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Panathinaikos Ergin Ataman Büyükçekmece Türk Telekom Anadolu Efes Galatasaray Gündem Galatasaray Bursaspor Karşıyaka Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title