Haberler

Hamas açıklama yaptı mı? İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası ne dediler?

Güncelleme:
Abone Ol

Hamas, liderlerinden İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrasında bir açıklama yaptı. Haniye'nin ölümü, bölgedeki gerilimi daha da artıracak gibi görünüyor. Hamas lideri İsmail Haniye, yeni İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ın görevi teslim törenine katılmak için bulunduğu Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti.

Hamas, İsmail Haniye'nin öldürülmesinin ardından yaptığı açıklamada "Haniye, siyonist bir saldırı sonucu Tahran'da öldürüldü. Hamas liderinin suikastı korkakça bir eylem, cezasız kalmayacak" ifadelerini kullandı. Peki, Hamas açıklama yaptı mı? İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası ne dediler?

HAMAS AÇIKLAMA YAPTI MI?

Haniye'nin ölümü kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Orta Doğu'da gerilimi iyiden iyiye tırmandıracak gelişmeye ilişkin Hamas'tan da açıklama geldi.

Hamas açıklama yaptı mı? İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası ne dediler?

"SUİKAST İSRAİL TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

İsmail Haniye'nin Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen hava saldırısında yaşamını yitirdiğini doğrulayan Hamas, suikastın İsrail tarafından gerçekleştirildiğini belirtip "Haniye, siyonist bir saldırı sonucu Tahran'da öldürüldü. Hamas liderinin suikastı korkakça bir eylem, cezasız kalmayacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mesud Pezeşkiyan İsmail Haniye İsmail Haniye Gündem Politika 3-sayfa İsrail Tahran Tahran Hamas Dünya İran İsrail 3.Sayfa Gündem Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title