Haberler

Hatay Süper Amatör Ligi Olaylı Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay Süper Amatör Liginin, İskenderun Belediye Gençlikspor ile Belen Belediyespor arasında oynanan ilk karşılaşmasında kavga çıktı.

Hatay Süper Amatör Ligi'nin İskenderun Belediye Gençlikspor ile Belen Belediyespor arasında oynanan ilk karşılaşmasında kavga çıktı. Saha ve tribün karışınca maç tatil edildi.

5 Temmuz Stadı'nda oynanan maçı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile her iki takımın taraftarları kapalı tribünde birlikte izledi.

Karşılaşmanın 74'üncü dakikadasında Belen Belediyesporlu Fırat Aksoy, rakibi Hakan Aslan'a sert müdahale etti. Hakan Aslan bu müdahaleden dolayı rakibini itince, orta hakem Hakan'ı sarı kartla cezalandırdı. Sakinleşmeyen Hakan Aslan, hem rakip futbolculara hem de hakeme itirazını sürdürünce ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı.

Hakemin kırmızı kartının ardından önce saha karıştı. İki takımın futbolcuları birbirine girince maç yaklaşık 5 dakika durakladı. Orta hakem çıkan olaylarda İskenderun Belediye Gençlikspor takım kaptanı Zihni Özdemir ile takım kalecisi İsmail'e de kırmızı kart gösterince, karta sinirlenen Kaleci İsmail orta hakemi iterek müdahale etti. Sahadaki kargaşa ile birlikte tribündeki her iki takımın futbolcuların yakınları da birbirine girdi, itişme kalkışmanın ardından yumruklar konuştu.

Polisin de araya girerek sakinleştirmeye çalıştığı İskenderun Belediye Gençlikspor ve Belen Belediyespor maçında çıkan olaylar üzerine orta hakem dördüncü hakemi ve yan hakemleri yanına çağırarak müsabakayı tatil etti. Maçı izleyen gergin taraftarlar arasındaki kavga stat dışında da bir süre devam ettikten sonra sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Aslan İskenderun Belen Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title