Haberler

İlkay Gündoğan İstanbul'da mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Barcelona'nın yıldızı İlkay Gündoğan'ın, iki günlük izninde İstanbul'a geleceği öne sürüldü. Peki, İlkay Gündoğan İstanbul'da mı?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Barcelona'nın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın, iki günlük iznini İstanbul'da geçireceği öne sürüldü. İlkay Gündoğan İstanbul'da mı?

İLKAY GÜNDOĞAN İSTANBUL'DA MI?

İspanyol basınında çıkan habere göre; Katalan kulübünde futbolculara verilen iki günlük izni İstanbul'da değerlendirmek isteyen İlkay havalimanında görüntülendi.

İlkay'ın, geçen sezon transfer olduğu Barcelona ile 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Geride kalan sezonda toplamda 51 maça çıkan Gündoğan, söz konusu mücadelelerde 5 gol ve 14 asistlik skor katkısı sağladı.

İspanyol basınında çıkan habere göre; Katalan kulübünde futbolculara verilen iki günlük izni İstanbul'da değerlendirmek isteyen İlkay havalimanında görüntülendi.19 GOLE KATKI SAĞLADIİlkay'ın, geçen sezon transfer olduğu Barcelona ile 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Geride kalan sezonda toplamda 51 maça çıkan Gündoğan, söz konusu mücadelelerde 5 gol ve 14 asistlik skor katkısı sağladı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

İlkay Gündoğan İlkay Gündoğan Galatasaray Gündem Fenerbahçe Barcelona İstanbul Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title