Haberler

Instagram erişime açıldı mı? SON DAKİKA Instagram geri açılacak mı, ne zaman açılacak?

Abone Ol

Son dakika İnstagram açıldı mı, saat kaçta açılacak merak ediliyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) popüler sosyal medya platformu Instagram'a uyguladığı erişim engeli sürüyor. Peki, İnstagram erişime açıldı mı? İnstagram artık açılmayacak yorumları yapılmaya devam ediyor. Ancak henüz instagram görüşmesi için karar belli olmuş değil. İşte İnstagram geri açılacak mı, ne zaman açılacak? Detaylar...

Instagram erişime açıldı mı? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) popüler sosyal medya platformu Instagram'a uyguladığı erişim engeli sürüyor. Peki, İnstagram erişime açıldı mı? İnstagram artık açılmayacak yorumları yapılmaya devam ediyor. Ancak henüz instagram görüşmesi için karar belli olmuş değil. İşte İnstagram geri açılacak mı, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde!

INSTAGRAM AÇILDI MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Gün içinde BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri arasında kritik bir toplantı yapıldığını belirten Bakan Uraloğlu, "Bugün bir gelişme olmasını beklemiyoruz. İstediğimiz sonucu almış değiliz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 2 Ağustos sabahı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni açıklamalarda bulundu.

"INSTAGRAM KONUSUNDA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası sosyal medya platformu Instagram yetkilileriyle yapılan görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, "Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz." diye konuştu.

Instagram erişime açıldı mı? SON DAKİKA Instagram geri açılacak mı, ne zaman açılacak?

INSTAGRAM İLE GÖRÜŞME ÖNCESİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Görüşmeyle öncesi açıklama yapan Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu şunları kaydetti; "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinilecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz."

Instagram erişime açıldı mı? SON DAKİKA Instagram geri açılacak mı, ne zaman açılacak?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN INSTAGRAM HAKKINDA NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BTK'nın sosyal medya platformu Instagram'a getirdiği erişim engeline ilişkin değerlendirmede bulundu. Erdoğan "Bir dijital faşizmle karşı karşıyayız. Terör örgütleri sosyal medya platformlarında at koşturuyor. Bu platformlarda milletimizin inancına hakaret ediliyor. Arzu edilen iş birliklerini henüz tesis edemedik. Türkiye'nin hassasiyetlerine saygı gösterirlerse sorun çözülür" ifadelerini kullandı.

Instagram erişime açıldı mı? SON DAKİKA Instagram geri açılacak mı, ne zaman açılacak?

INSTAGRAM'IN TÜRKİYE'DE KAÇ KULLANICISI VAR?

Instagram aylık 2 milyardan fazla aktif kullanıcısıyla Facebook ve YouTube'un arından dünya genelinde en fazla kullanılan platform. Türkiye 57,1 milyon kullanıcısıyla, dünyada en fazla instagram kullanan beşinci ülke.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Medya Sosyal Medya Gündem Instagram Instagram Teknoloji Kabine Dünya Medya Sosyal Medya Gündem Teknoloji Dünya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title