Haberler

Instagram ne zaman açılır? SAAT BELLİ OLDU! Instagram bugün açılır mı, kaçta açılacak?

Abone Ol

İnstagram erişim engelinin bugün kaldırılması ve İnstagram'ın tekrar açılması bekleniyor. İnstagram temsilcileri bugün Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri görüşme gerçekleştirdi. Peki, İnstagram ne zaman açılır? İnstagram'ın bu akşam saat 19.00'da açılabileceği iddia edilmişti ancak açılmadı. Instagram bugün açılır mı, saat kaçta açılacak? Detaylar...

Instagram ne zaman açılır? İnstagram erişim engelinin bugün kaldırılması ve İnstagram'ın tekrar açılması bekleniyor. İnstagram temsilcileri bugün Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri görüşme gerçekleştirdi. Peki, İnstagram ne zaman açılır? İnstagram'ın bu akşam saat 19.00'da açılabileceği iddia edilmişti ancak açılmadı. Instagram bugün açılır mı, saat kaçta açılacak? Detaylar haberimizde!...

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILIR?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri arasında gerçekleşmişti. Görüşme öncesi açıklama yapan Bakan Uraloğlu "Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Cuma gününden bu yana erişime kapalı olan Instagram'ın açılması içinse bugün önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Masada BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri bulundu.

Türkiye'den Instagram'a erişim engeli sürüyor. Instagram'a gelen erişim engeli sonrası bugün Instagram temsilcileri ile yapılan görüşme sonrası erişim engelinin kaldırılması bekleniyordu. İddialara göre saat 19.00'da erişim engelinin kaldırılacağı ifade edilmişti. Ancak saat 19.00 olmasına rağmen Instagram'a erişim engeli henüz kaldırılmadı.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık." dedi.

Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası sosyal medya platformu Instagram yetkilileriyle yapılan görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, "Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz." diye konuştu.

Instagram ne zaman açılır? SAAT BELLİ OLDU! Instagram bugün açılır mı, kaçta açılacak?

INSTAGRAM DÜZELDİ Mİ?

Görüşmeyle öncesi açıklama yapan Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu şunları kaydetti; "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinilecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz."

Instagram ne zaman açılır? SAAT BELLİ OLDU! Instagram bugün açılır mı, kaçta açılacak?

INSTAGRAM YETKİLİLERİYLE KRİTİK TOPLANTI

Öte yandan bugün BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri görüşme gerçekleştirdi. Görüşme öncesi açıklama yapan Bakan Uraloğlu, "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz." dedi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

ulaştırma ve altyapı bakanlığı Sosyal Medya Gündem Instagram Instagram Teknoloji Yaşam Sosyal Medya Gündem Teknoloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title