Haberler

İnternet çöktü mü? 23 Ekim Turkcell, Türk Telekom internet neden çekmiyor, çöktü mü?

Güncelleme:
Abone Ol

23 Ekim tarihinde Turkcell ve Türk Telekom'un internet hizmetlerinde kullanıcılar yavaşlama yaşadıklarını belirtti. Kullanıcılar, internete erişimde zorluklar çekti ve bu durum 'İnternet çöktü mü?' sorularını beraberinde getirdi. Peki, Türk Telekom internet çekmiyor son dakika çöktü mü? İşte İnternete ne oldu, neden çekmiyor? Detaylar...

Türk Telekom, Turkcell internet çekmiyor! 23 Ekim tarihinde Turkcell ve Türk Telekom'un internet hizmetlerinde kullanıcılar yavaşlama yaşadıklarını belirtti. Kullanıcılar, internete erişimde zorluklar çekti ve bu durum 'İnternet çöktü mü?' sorularını beraberinde getirdi. Peki, Türk Telekom internet çekmiyor son dakika çöktü mü? İşte İnternete ne oldu, neden çekmiyor? Detaylar haberimizde!

İNTERNET ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medya kullanıcıları internete erişimde sorun yaşıyor. İnternete yaşanan erişim sorunu Ankara'daki patlama sonrası erişim engeli iddiaları nedeniyle olduğu tahmin ediliyor.

Terör saldırısının ardından, özellikle sosyal medya platformlarında video ve görüntülerin yayılmasını engellemek için erişim kısıtlamaları getirildiği iddia ediliyor. Bant genişliğinin daraltılması uygulamasının devreye girdiği ve bu sebeple YouTube'a erişimde sorunlar yaşandığı düşünülüyor.

İnternet çöktü mü? 23 Ekim Turkcell, Türk Telekom internet neden çekmiyor, çöktü mü?Türk Telekom kesinti raporu (Downdetector)

İnternet çöktü mü? 23 Ekim Turkcell, Türk Telekom internet neden çekmiyor, çöktü mü?

İnternet çöktü mü? 23 Ekim Turkcell, Türk Telekom internet neden çekmiyor, çöktü mü?

Açıklamalar geldikçe paylaşacağız.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler.com Özel Türk Telekom Türk Telekom Gündem Teknoloji Instagram Turkcell Turkcell 3-sayfa Telekom YouTube Twitter Haberler.com Özel 3.Sayfa Gündem Teknoloji Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Se Wang Lord:

Bilgi dışarı sızmasın diye sosyal medya uygulamalarına kısıtlanmasını anlıyorum fakat neden haber kanallarına hiçbir kısıtlama getirilmiyor? Sonuçta bilgi sadece sosyal medya uygulamaları ile yayılan bir şey değil!

Yanıtla647
ferdin ezer:

Sorun kaynak neticesine ulaştı bu son zamanlar Türkiye'deki alt yapılar sıfırlama planlaması yüzde 50 oranda bitti. Şimdi ise yüzde 50 geri kalanı yenileme olurken şimdiki değiştirilmiş olan alt yapılar çalıştırılacak ve 3 gün sürecek olan testler yapılacak ağ hızları telefon bağları serverleri az internet kullanılan uygulamalarda çalışabilir örnek: WhatsApp, Google, chrome ,Google fotoğraflar harici depolamalarındaki düşük boyuttaki fotoğraf ve videolar. Gibi platformlar kullanılabilecektir.

Yanıtla53
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title