Haberler

''İsrail tehlikesi üzerimize yaklaşıyor'' ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamayı ne zaman yaptı?

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Konferans Salonu'nda, Dış İlişkiler Başkanlığı ve İnsan Hakları Başkanlıkları tarafından düzenlenen Filistin'in Geleceği Konferansı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının detayları merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konferans Salonu'nda, Dış İlişkiler Başkanlığı ve İnsan Hakları Başkanlıkları tarafından düzenlenen Filistin'in Geleceği Konferansı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı 'İsrail tehlikesi üzerimize yaklaşıyor' ifadesinin ne anlama geldiği merak ediliyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamayı ne zaman yaptı? İşte detaylar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMASINDA NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha İsrail tehlikesinin Türkiye'ye yaklaştığını belirtip "Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyoruz." dedi. Her türlü tedbiri aldıklarının da altını çizen Erdoğan, "Tüm imkansızlıklara rağmen vatan topraklarını kahramanca savunan Filistin halkının yanında sapasağlam duruyoruz ve duracağız." diye konuştu.

'İsrail tehlikesi üzerimize yaklaşıyor' ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamayı ne zaman yaptı?

İSRAİL'E KARŞI SOMUT TEDBİRLER ALAN TEK DEVLETİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında, "Gazze'de yaşanan katliama en güçlü tepkiyi gösteren, bununla yetinmeyip İsrail'e karşı somut tedbirler alan tek devletiz. Gazzeli kardeşlerimize gönderdiğimiz insani yardım miktarı 84 bin tonu aştı. Türkiye, Gazze'ye en fazla yardım ulaştıran ülke konumundadır'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan İnsan Hakları Gündem Konferans Filistin AK Parti Politika İsrail Gündem Dünya İsrail Gündem Gündem Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title