Haberler

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı! Üsküdar gemi kazasında son durum nedir, ölü veya yaralı var mı?

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Boğazı'nda meydana gelen bir deniz kazasında iki gemi çarpıştı. Kazanın sonucu ve olası yaralı veya ölü sayısı hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Batum'dan Suudi Arabistan'a giden 80 metrelik AYED 1 ile İspanya'dan Batum'a seyreden 180 metrelik BUNUN ACE, Üsküdar açıklarında çarpıştı. Peki, Üsküdar gemi kazasında son durum nedir, ölü veya yaralı var mı?

Üsküdar açıklarında iki gemi çarpıştı ve bu olay büyük bir tehlikeye yol açtı. Çarpışmanın ardından dümeni kilitlenen bir gemi sürüklenmeye başladı. İki geminin çarpışma anını videosunu izlemek isteyenler ise olayın görüntülerine ulaşmaya çalışıyor. İstanbul Boğazı'nda yaşanan bu kaza, deniz trafiğini olumsuz etkileyen önemli bir olay olarak gündeme geldi. Olayda son durum nedir?

ÜSKÜDAR'DA İKİ GEMİ ÇARPIŞTI

İstanbul Boğazı'nda Üsküdar açıklarında iki geminin çarpışması böyle görüntülendi.

ÜSKÜDAR GEMİ KAZASINDA SON DURUM NEDİR?

İstanbul Boğazı'nda Üsküdar açıklarında iki yük gemisi çarpıştı. Olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda römork gönderildi.

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı! Üsküdar gemi kazasında son durum nedir, ölen veya yaralanan var mı?

ÜSKÜDAR GEMİ KAZASINDA ÖLEN VEYA YARALI VAR MI?

İstanbul Boğazı'nda büyük bir tehlike atlatıldı. İki yük gemisi çarpıştı. Sonrasında gemilerden birinin dümeni kilitlendi ve kıyıya sürüklendi. Olayda ölü ya da yaralı olmadığı öğrenilirken gemiler Ahırkapı'a çekilecek.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Haberler.com Özel İstanbul Boğazı İstanbul Boğazı Gündem İstanbul Üsküdar 3-sayfa Üsküdar Gündem Yaşam İstanbul Haberler.com Özel Gündem 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title