Haberler

İstanbul'da 28 Ağustos uçak sesleri neden geliyor? İstanbul jet savaş uçağı sesi neden geliyor, ne oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

Solotürk prova uçuşu ne zaman? 28 Ağustos'ta İstanbul'daki jet savaş uçağı seslerinin nedeni merak konusu oldu. İstanbul'da duyulan bu sesler vatandaşlar arasında endişeye neden oldu ve jet sesleri neden geliyor sorularını beraberinde getirdi. Peki, İstanbul'da 28 Ağustos uçak sesleri neden geliyor? İstanbul jet savaş uçağı sesi neden geliyor, ne oldu?

İstanbul'da 28 Ağustos uçak sesleri neden geliyor? İstanbul jet savaş uçağı sesi neden geliyor, ne oldu? İstanbul'da neden jet sesleri duyuluyor ve Solotürk uçuş saat ne zaman olacağı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Solotürk uçuşu ne zaman? İstanbul'da neden jet sesleri duyuluyor? Detaylar haberimizdedir...

İSTANBUL'DA JET SAVAŞ UÇAĞI SESİ NEDEN GELİYOR?

28 Ağustos günü saat 11.00 civarında duyulan yoğun uçak seslerinin sebebi, Solotürk'ün Zafer Bayramı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği prova uçuşlarıydı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yapılacak gösteri uçuşu için Solotürk ekibi, çevreyi tanımak ve son kontrolleri yapmak amacıyla bugün havalandı. Resmi gösteri uçuşu ise 30 Ağustos günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek. Bu tür prova uçuşları, Solotürk'ün gösteri performansını mükemmelleştirmek amacıyla düzenli olarak yapılmaktadır.

İstanbul'da 28 Ağustos uçak sesleri neden geliyor? İstanbul jet savaş uçağı sesi neden geliyor, ne oldu?

İSTANBUL'DA JETLER NEDEN ALÇAKTAN UÇUYOR?

Bugün saat 10:30 civarında İstanbul semalarında yankılanan uçak sesleri, vatandaşlar arasında endişe yarattı. Ancak bu seslerin kaynağı kısa sürede netleşti. Solotürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Yenikapı'da gerçekleştireceği gösteri uçuşu öncesinde prova uçuşu yapıyor. Bu hazırlık uçuşları nedeniyle İstanbul'da jet uçaklarının sesleri duyuluyor. Prova uçuşları, 30 Ağustos günü gerçekleştirilecek gösterinin kusursuz olmasını sağlamak amacıyla yapılıyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem İstanbul Güncel Yaşam Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title