Haberler

İstanbul'da da hissedilen 4.1'lik depremin ardından Naci Görür'den açıklama: Sistem, gerilim biriktiriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa, Kocaeli, Balıkesir'den de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür "Deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Fay çözümü ile bu belli olacaktır. Marmara'daki sistem gerilim biriktiriyor" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür, Yalova Çınarcık'ta yaşanan 4.1'lik depremin ardından "Sanıyorum deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Fay çözümü ile bu belli olacaktır. Fay haritasını koyuyorum. Marmara'daki sistem gerilim biriktiriyor" açıklamasını yaptı.

SARSINTI İSTANBUL DAHİL BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ

Marmara Denizi, Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında saat 23.53'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Yalova'nın yanı sıra İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Balıkesir'de de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise Marmara Denizi, Yalova açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 4 olarak rapor etti.

NACİ GÖRÜR: MARMARA'DAKİ SİSTEM GERİLİM BİRİKTİRİYOR

Depremin ardından herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı, olumsuz bir ihbar yapılmadı. Büyük panik yaratan sarsıntıyla ilgili Prof Dr. Görür, depremin ardından X hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Arkadaşlar, Marmara Denizi, Çınarcık Çukurluğunda 4,1 deprem oldu. Sanıyorum deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Fay çözümü ile bu belli olacaktır. Fay haritasını koyuyorum. Marmara'daki sistem gerilim biriktiriyor, Sevgiyle"

İstanbul'da da hissedilen 4.1'lik depremin ardından Naci Görür'den açıklama

Naci Görür Balıkesir İstanbul Çınarcık Marmara Kocaeli Yalova Deprem Bursa Doğal Afetler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

A B:

İnsanlar da muazzam geriliyor bu açıklamalardan korku filmi yaşatmayın artık

Yanıtla3870
mardinli yiğit:

İstanbul'da bir deprem olursa bu ülke daha 10 sene kendine gelemez..

Yanıtla785
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bu ülke ile Bayrağı Toprağı Milleti ile sorunu olanlar böyle bir şeye çok sevinir , TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ bir deprem ülkesidir gerçeğini kabullenip geleceğimizi ona göre planlayalım, yapacak başka bir şey yok..........

1170
mardinli yiğit:

benim ne yazdığımı anlamamışsın, konuyu farklı yerlere çekmekte algı yaratmakta üstünüze yok! işte bu yüzden sevilmiyorsunuz!

48
Tutankamon Hoca:

Deprem olmasına gerek yok malum parti oldugu sürece her türlü bela ve müsibet geliyor zaten

29
the yellow canary:

hocam en büyük gerilimi sen biriktiriyosun

Yanıtla3638
the yellow canary:

99dan bu yana neredeyse ayda 1-2 kere İstanbul depremi deniliyor, İzmit depreminden sona ilk olarak 5 sene içindeydi, sonra 15 sene oldu, enson 25 sene oldu galiba, hocam sağolsun hergün deprem olacak diyor, sonra da ben demiştim olacak. Mutlaka ki bilimsel dayanakları vardır ama bu kadar halkı tedirgin etmesine gerek yok, elindeki verileri gitsin devlet yetkilileri ile paylaşsın.

932
D:

Gaflette kal o zaman. Adam bilim insanı görevi uyarmak bunun bir mesuliyeti var. İlim insanlarını dinlemek gereklidir.

1022
Cuma Budak:

Hocamında Maşallah ı var hiç ağzından hayır çıkmıyor

Yanıtla2444
ARSLANOĞLU Hakan:

Naci Görür fay hattından bile hızlı sallıyor.

Yanıtla2641
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title