Haberler

İstanbul'da sağanak yağış! İstanbul'da bugün hava nasıl? 27 Ağustos hava durumu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da bugün hava durumu raporu yayınlandı. 27 Ağustos tarihinde İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor. İstanbullular, hava durumu raporlarına göre günlerini planlamalı ve yağışa karşı tedbirli olmalıdır. Meteoroloji yetkilileri, hava durumunu yakından takip etmeye ve güncel bilgiler için resmi duyuruları beklemeye çağırıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, İstanbul genelinde beklenen sağanak yağışlar için uyarıda bulundu. Özellikle sabah ve öğle saatlerinde etkili olacak yağışların hayatı olumsuz etkileyebileceği belirtildi. Peki, bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da 27 Ağustos'ta hava nasıl? Bugün yağmur yağacak mı? Sorularının cevabı merak ediliyor.

27 AĞUSTOS HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji ve AFAD bugün İstanbul genelinde beklenen yağış için saat verirken aynı zamanda oluşabilecek sel ve su baskınları için uyarılarda bulundu. Özellikle sabah ve öğle saatlerinde etkili olacak yağışların hayatı olumsuz etkileme ihtimali bulunuyor.

İstanbul'da sağanak yağış! İstanbul'da bugün hava nasıl? 27 Ağustos hava durumu

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yapılan açıklamalara göre, bugün sabah saatleri ile öğle saatleri arasında İstanbul'un kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresi başta olmak üzere yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji ve AFAD'dan İstanbul için yapılan açıklamada sel ve su baskını uyarısında bulunulurken şu ifadeler kullanıldı;

Bugün sabah saatleri ile öğle saatleri arasında İstanbul'da kuzey ilçeleri ve boğaz çevresi başta olmak üzere yerel kuvvetli (15-30 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Gündem Hava Durumu İstanbul Yaşam Hava Durumu Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title