Haberler

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI || Bugün yağmur mu yağacak? 5 Ağustos hava yağışlı mı?

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, 5 Ağustos tarihinde İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul Valiliği, İstanbul'un batısında akşam saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşlar, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulunarak, İstanbul'da yaşayanların yağışlı bir güne hazırlıklı olmalarını önerdi. Gün boyunca devam etmesi beklenen yağışların, özellikle İstanbul'un batı bölgelerinde etkili olacağı ve akşam saatlerinde yoğunlaşabileceği bildirildi. Peki, Bugün yağmur mu yağacak? 5 Ağustos hava yağışlı mı?

5 AĞUSTOS HAVA DURUMU

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, akşam saatlerinde İstanbul'un batısında sağanak yağış beklendiği belirtilerek; vatandaşlardan sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.

BUGÜN HAVA YAĞIŞLI MI?

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteoroloji'ye göre; akşam saatlerine kadar İstanbul'un batısında (Silivri ve Çatalca) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; akşam saatlerine kadar Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batısında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağmur Gündem Hava Durumu Hava Durumu İstanbul Yaşam Hava Durumu Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title