Haberler

İşte TUSAŞ'taki saldırıya ilişkin ilk müdahale anı!

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleşti. Önce patlama, ardından çatışmanın yaşandığı olayda ilk müdahale görüntüleri geldi.

Terör saldırısının hemen ardından bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. O ana ilişkin görüntüler böyle kaydedildi.

Askerin hızla olaya müdahale ettiği sırada bölgede büyük çaplı duman gözlemlendi. Ardından ikinci patlama sesi duyuldu.

Olay yerine çok sayıda Özel harekat, Sivil Polis ve itfaiye sevk edildi. TUSAŞ çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Bölgeye sivil araçların girişine izin verilmedi.

TUSAŞ çevresinde çatışmaların devam ettiği sırada 3 helikopter de havadan hem güvenliği sağladı hem de çatışmaları an be an takip ederek olay yerine sevkiyatlar gerçekleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kahramankazan Gündem Güncel Ankara TUSAŞ Terör TUSAŞ Terör Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

bopun adamları mayınların kaldırıldığı sınırlardan rahatça içeri girip meclise yaklaşmış durumda sayın bahçeli artık oradan onları meclise çağırıp açılım konuşması yaptırabilir Allah bu milleti bu devleti bölüp parçalamak yıkmak rejimi değiştirmek isteyenlerden, basiretsiz yeteneksiz vakti geçmiş söylediklerini promompternden okuyan ne konuştuğunu bilmeyen yönetici ve siyasetçilerinden uzak tutsun

Yanıtla1148
Dağıstan:

Korkmayın ! Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi gönderilmiş. Eh artık şehit ve yaralılardan sonra iyi bir güvenlik önlemi göreceğiz demektir...Yaa ,işte böyle. Gözünün önündeki tesisi bile koruyamıyorsunuz , ne diyeyim...

Yanıtla839
Mehmet hakan Çelik:

Ölenlere Allah rahmet etsin.Bu bölge ve kurumda güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olması gerekirken zafiyet gösterilmiş

Yanıtla022
Mengele:

Bunlar yakinda sarayi teslim alacak

Yanıtla315
İsa Şekerci:

Bahçeli baba doğru karar vermişki Bazı dış güclerin işine gelmediği için bu saldırı oldu

Yanıtla94
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title