Haberler

İzmir'de ne oldu? İzmir'de baba 3 çocuğunu neden öldürdü?

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de ne oldu? İzmir'de yaşanan korkunç olayda bir baba, 3 çocuğunu öldürdü. Olayın nedeni ve detayları henüz tam olarak bilinmiyor. Olayda Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek yaşamını yitirdi. Yetkililer konuyla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir'de yaşanan aile katliamında bir baba 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı. Olayın detayları merak ediliyor. Vatandaşlar, olayın ne zaman ve neden gerçekleştiğini araştırıyor. Peki, İzmir'de ne oldu? İzmir'de baba 3 çocuğunu neden öldürdü? İşte detaylar...

İZMİR'DE NE OLDU?

Olay, sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak'ta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti.

İzmir'de ne oldu? İzmir'de baba 3 çocuğunu neden öldürdü?

BABA 3 ÇOCUĞUNU NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Hiranur ve Vesih Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem 3-sayfa Cinayet Güncel Yaşam Hukuk İzmir İzmir Cemre Baba İzmir Cinayet Hukuk 3.Sayfa Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title