Haberler

Kadıköy'deki emlakçı, bir günde dairenin fiyatını ikiye katladı

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de bir emlakçı, 110 m2 olan 2+1 daireyi 4 milyon 750 bin Türk Lirası'na ilan sitesine koydu. Ancak ertesi gün fiyatı ikiye katlayarak 8 milyon Türk Lirası olarak değiştirdi. Bu durum, ilan sitesinde daireyi favorilere ekleyen bir kullanıcı tarafından fark edildi. Fırsatçı emlakçılar ve ev sahiplerinin, konut fiyatlarını fahiş seviyelere çıkarması sonucu konut balonunun şiştiği görülüyor.

Kadıköy'de bir emlakçı, ilan sitesine koyduğu 110 m2 olan 2+1 daireyi, 8 Ekim 2024 tarihinde 4 milyon 750 bin Türk Lirası'na ilana koyarken ertesi gün fiyatı ikiye katladı.

FIRSATÇI EMLAKÇILAR KONUT BALONUNU ŞİŞİRİYOR

Konut fiyatlarının fahiş seviyelere çıkmasının önüne geçilmesi için pek çok uygulama yürürlüğe girse de, hiçbiri yeterli olmuyor. Bazı fırsatçı ev sahipleri ve emlakçılar kural tanımıyor.

Kadıköy'deki emlakçı, bir günde dairenin fiyatını ikiye katladı

1 GÜNDE 3 MİLYON TÜRK LİRASI ARTTIRDI

Bir emlakçı, Kadıköy Sahrayıcedit Atatürk Caddesi'nde bulunan 110 m2 olan 2+1 satılık daire için satılık ilanı açtı. Satışa çıkardığı ev için önce 4 milyon 750 bin Türk Lirası istemişken, ertesi gün fiyatı 8 milyon Türk Lirası olarak değiştirdi. İlan sitesinde satılığa çıkan daireyi favorilerine ekleyen bir site kullanıcısı durumu fark etti ve dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Emlak

Ekonomi Kadıköy Emlak Yaşam Emlak Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

ARSLANOĞLU Hakan:

O emlakçıya öyle bir ceza uygulansın ki, diğer emlakçılara değil cümle aleme ibret bir ceza olsun.

Yanıtla394
Yusuf Kanat:

bunlar emlakçı değil dolandırıcı dolandırıcı yeteneği olan emlak işine giriyor

Yanıtla362
Regaip CAN:

bir sürü arayan olunca fiyatı artırmış adam dolandırıcı değil uyanık, kimseye zorla daire satmıyor, yada kimseyi kandırmıyor

Yanıtla405
İbrahim BAKIRHAN:

3 milyona kadıköyde daire mı kaldı? yanlış yazmıştır...

Yanıtla1229
Mehmet Peksöz:

3 milyon değil, 4.750. 1.750 fark var

08
Gürsel İşlek:

Ee Ne olacak bu Emlakçı ceza alacak mı almayacak mı

Yanıtla426
Ahmet Uzturk:

Ne emlakçısı be daire sahibi yaptırıyor. Pahalı evi satamaz emlakçı,eve zam gelmesinin emlakçıya faydası yok zararı var

Yanıtla614
Arif İnanç:

Serbest ekonomi işte. Tuttuğuna satacak.ceza yazacaksınız da ne olacak. Satar adam. Ilk gün yanlış yazmışız derler. Ikinci fiyatını desteklerler oldu bitti. Kimse kimsenin malının kahyasi değil. Marketler 15tl ye aldıklari limonu 100 tl ye satarken nerdeydiniz. Geçin bunları. Ekonomi böyle serbest oldu mu işler böyle yürür. Kıra olmuş 20 bin neden düşürecek ki. Buraya gelmeden mudahele edeceksiniz. YAZIK bu millete.

Yanıtla016
CAN Işık:

daha beter olsun

Yanıtla111
Cafer Bostancı:

erdesin devlet sen sadecee almasını bilirsiniz

Yanıtla19
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title