Haberler

Kadir Ezildi'nin babası kim? Babası sosyal medya hesabından isyan etti!

Abone Ol

Kadir Ezildi'nin babası kim? Kadir Ezildi hakkında merak edilenler arasında babasının kim olduğu da bulunuyor. Kadir Ezildi'nin hayatı ve kimliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

NOW TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının ünlü plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi isyan etti. Peki, Kadir Ezildi'nin babası kim? Detaylar haberimizde...

KADİR EZİLDİ'NİN BABASI KİM?

Hakkında yapılan yorumlara tepki gösteren Mehmet Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

Kadir Ezildi'nin babası kim? Babası sosyal medya hesabından isyan etti!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kadir Ezildi Kadir Ezildi Kadir Ezildi Sosyal Medya Sosyal Medya Sosyal Medya Gündem 3-sayfa Yaşam Medya Medya 3.Sayfa Sosyal Medya Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title