Haberler

Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne?

Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy'de dünyaca ünlü Mandarin otel ve tatil sitesinin içinde evi bulunan 72 yaşındaki Kaya Sabancı darbedildi. Gelişme sonrası Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne merak edildi.

72 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı, Muğla Bodrum'da ünlü bir otel ve tatil sitesinin içerisindeki konutuyla ilgili husumet yaşadığı otelin sahibive korumalarının saldırısına uğradı. Peki, Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne?

KAYA SABANCI KİMDİR?

Kaya Sabancı, 72 yaşındadır. Kaya Sabancı, Hacı Mehmet Sabancı'nın oğlu ve ailenin denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firması YASA Holding'in sahibi Yalçın Sabancı'nın kardeşidir. Kaya Sabancı, 2004 yılından oğlu Cem Sabancı'nın trajik ölümünün ardından hayatını Amerika'da devam ettirmiştir.

72 yaşındaki ünlü iş insanı Kaya Sabancı, iş dünyasındaki faaliyetlerine Miami'de kurduğu Kasa International Corp. adlı şirketle devam etmektedir. Sabancı tatil zamanlarınıTürkiye'nin Ege kıyılarında değerlendirmeyi tercih etmektedir.

Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne?

KAYA SABANCI SAĞLIK DURUMU NE?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iş insanı Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darbedilen Sabancı ailesinden Kaya Sabancı hastane çıkışında konuştu. Sabancı, "Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik. Vedat Aşçı beni gördü, 'Ulan sen buraya mı geldin?' deyip, gözümün üzerine yumruk attı. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim." ifadelerini kullandı.

KAYA SABANCI OLAYI NEDİR?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde darbedilen 71 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı, hastaneye kaldırıldı. Göltürkbükü Mahallesi'ndeki lüks bir sitede yaşamını sürdüren Sabancı, iddiaya göre, bir restoranın açılışında, site sahibinin korumaları tarafından saldırıya uğradı. Kaya Sabancı, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekibince ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Gölköy Güncel Bodrum Yaşam Tatil Muğla Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title