Haberler

Kırklareli Alzheimer Hastası Kadın, 11 Gündür Kayıp

Abone Ol

Kırklareli'nin İnece Beldesi'nde evinden dolaşmak için dışarı çıkan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Asiye Otay'dan 11 gündür haber alınamıyor.

Kırklareli'nin İnece Beldesi'nde evinden dolaşmak için dışarı çıkan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Asiye Otay'dan 11 gündür haber alınamıyor. Başlatılan arama çalışmaları askeri helikopterle desteklenmesine rağmen henüz Otay'dan bir iz bulunamadı.

İnece Beldesi'nde oturan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Asiye Otay, geçen 25 Ekim günü dolaşmak için evinden çıktı. Gece eve dönmeyen yaşlı kadının yakınları çevrede arama yapmasına rağmen bulamayınca jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Başlatılan arama çalışmalarına Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı İstanbul 4'nci Hava Alayından bir helikopterde destek vererek arama yapılan bölgeleri havadan taradı.

Celal Otay, annesinden 11 gündür haber alınamadığını ifade erek, '25 Ekim gününden beri annem kayıp. Bu gün annemin kaybolmasının 11 günü. Askerler aradı, bende aradım. Her gün aramaktayız. Ne ölüsüne nede dirisine rastlanılmadıö dedi.

İnece Beldesi Belediye Başkanı Şahabettin Vardar ise helikopter destekli aramalarda henüz bir sonuca ulaşılamadığını kaydederek, 'Aramalar şu an devam ediyor. Bir sonuç alınamadı. 25 Ekim'den bu yana arıyoruz. Askeriyemiz çok özen gösterdi. 6 boyunca 150 askerle beldemizin bütün arazisi arandı. Her hangi bir bulguya rastlanılmadı. Biz Asiye Otay'ın sağ olduğuna inanıyoruz. İnşallah sağ olarak çocuklarına kavuşur. Arama çalışmaları bundan sonrada devam edecektir. Askeriye helikopterinin arama çalışmasından sonrada arama devam edecek. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruzö şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli İnece Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title