Haberler

Masterchef'te dün akşam kim elendi, kim veda etti? Masterchef Ümmühan elendi mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Masterchef'te dün akşam kim elendi? TV8'in popüler yemek yarışması Masterchef'te dün akşam kimin elendiği merak konusu oldu. 25 Ağustos Pazar günü yayınlanan bölümde hangi yarışmacının veda ettiği seyirciler tarafından araştırılıyor. Masterchef'te dün akşam hangi yarışmacının elendiği ve kimin veda ettiği hakkındaki tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Heyecanla izlenen Masterchef dün akşam kim elendi, hangi yarışmacı gitti merak ediliyor. 25 Ağustos Pazar Masterchef kim gitti ve hangi yarışmacı elendi gündeme geliyor. Masterchef kim elendi ve dün akşam hangi yarışmacılar potaya girdiği araştırılıyor. Masterchef'te kim gitti izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Masterchef kim elendi? 25 Ağustos Pazar Masterchef dün kim gitti? Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Ayşe ile son ikiye kalan Ümmühan, daha başarısız yemek yaparak yarışmaya veda etti. Veda konuşması yapan Ümmühan, "Buraya gülerek geldim gülerek gitmek istiyorum. Emekleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Burada herkesi çok sevdim. Çok erkendi. 9 sene mesleğe ara verdikten sonra tekrar buraya gelmek çok güzel bence. Turları geçip buraya kadar gelmek beni çok mutlu etti. Kendimi buraya kadar gösterebilecekmişim demek ki. Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Masterchef'te dün akşam kim elendi, kim veda etti? Masterchef Ümmühan elendi mi?

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER?

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ayşe, Ümmühan, Nevzat, Zübeyde, Çağlar, Ezgi ve Alper yarışmaya devam edebilmek için kıyasıyla mücadele etti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem MasterChef MasterChef Televizyon Yaşam Pazar Tv8 Tv8 Televizyon Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title