Haberler

MasterChef'te kim elendi? 29 Eylül Pazar eleme gecesinde elenen isim kim oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

MasterChef'te bu hafta kimin elendiği merak konusu oldu. 29 Eylül Pazar günü gerçekleşen eleme gecesinde hangi yarışmacının MasterChef'ten ayrıldığı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Masterchef Türkiye'de her hafta heyecan dorukta ve izleyiciler, 29 Eylül Pazar günü gerçekleşen eleme gecesinde kimin elendiğini merakla bekliyor. Masterchef'in bu kritik eleme gecesi, yarışmacılar için büyük bir stres kaynağı olurken, izleyiciler de hangi yarışmacının hayallerine veda edeceğini öğrenmek için ekran başına kilitleniyor. Yarışmanın her hafta giderek daha zorlayıcı hale gelen etapları, rekabeti artırırken, aşçılık yeteneklerini en iyi şekilde sergileyemeyen bir isim yarışmaya veda ediyor. Peki, Masterchef'te kim elendi? 29 Eylül Pazar eleme gecesinde elenen isim kim oldu?

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor.

MasterChef'te kim elendi? 29 Eylül Pazar eleme gecesinde elenen isim kim oldu?

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'den elenen son yarışmacı Bera oldu.

MasterChef'te kim elendi? 29 Eylül Pazar eleme gecesinde elenen isim kim oldu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem MasterChef MasterChef Televizyon 3-sayfa Magazin Eylül Pazar Tv8 Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title