Haberler

Mehmet Büyükekşi kimdir? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:
Abone Ol

Mehmet Büyükekşi, Türk iş insanı ve spor yöneticisi olarak bilinmektedir. Mehmet Büyükekşi kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. 1961 yılında Gaziantep'te doğan Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Haberimizde Mehmet Büyükekşi'nin hayatı ve biyografisi hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.

Mehmet Büyükekşi kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Gündemde yer alan isimlerden biri olan Mehmet Büyükekşi hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Mehmet Büyükekşi'nin hayatını araştırıyor. Peki, Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi kaç yaşında, nereli? Mehmet Büyükekşi hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

Mehmet Büyükekşi (10 Mayıs 1961), Türk iş insanı ve spor yöneticisi. Mevcut Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı.

Yaşamı

10 Mayıs 1961 tarihinde Gaziantep'te doğdu. 1984'te Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Çeşitli banka ve vakıflarda, Türk Hava Yollarında yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2019-2021 yılları arasında Gaziantep FK başkanlığı yaptı. 30 Mayıs 2022'de Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 16 Haziran 2022'de tek aday olarak girdiği başkanlık seçiminde 158 oyla başkan seçildi.

Büyükekşi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Dailymotion

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Gaziantep Türkiye Türk İş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title