Haberler

Mert Günok neden oynamıyor? Türkiye- Portekiz maçında Mert Günok neden yok?

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin Portekiz ile oynadığı futbol maçında Mert Günok'un neden oynamadığı merak konusu oldu. Kaleci Mert Günok'un maç kadrosunda olmaması taraftarlar arasında soru işaretleri yarattı. Mert Günok neden oynamıyor? Türkiye- Portekiz maçında Mert Günok neden yok?

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada F Grubu'nda yer alan Türkiye, organizasyondaki ikinci sınavını Portekiz karşısında verecek. BVB Dortmund Stadı'ndaki maç, TSİ 19.00'da başlayacak ve karşılaşma TRT 1'den yayınlanacak. Peki, Mert Günok neden oynamıyor? Türkiye- Portekiz maçında Mert Günok neden yok?

MERT GÜNOK NEDEN OYNAMIYOR?

EURO 2024'teki ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız gelen haberle sarsıldı. Salim Manav'ın haberine göre Ay-yıldızlıların file bekçisi Mert Günok ayağında yaşadığı ağrı ve ödem nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Mert Günok neden oynamıyor? Türkiye- Portekiz maçında Mert Günok neden yok?

TÜRKİYE- PORTEKİZ MAÇINDA MERT GÜNOK NEDEN YOK?

Zorlu mücadele öncesi A Milli Takım'da kaleci Mert Günok, sabah ayağında ağrı ve ödem hissettiği için Portekiz maçında kalede Altay Bayındır oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Mert Günok Mert Günok Portekiz Portekiz Türkiye Türkiye Futbol Futbol Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title