Haberler

Mertens yok mu neden yok, Galatasaray – Young Boys Mertens sakat mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlayacak. İlk 11'ler belli olurken Mertens yok mu neden yok, sakat mı, merak edildi.

Teksilcimiz Galatasaray, bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında RAMS Park'ta Young Boys ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak ve saat 22.00'de başlayacak. Peki, Mertens yok mu neden yok, Galatasaray – Young Boys Mertens sakat mı?

GALATASARAY – YOUNG BOYS MERTENS NEDEN YOK?

İki takım arasında İsviçre'de yapılan turun ilk maçını Young Boys 3-2 kazandı. Galatasaray, 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne girebilmek için 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyacak. Müsabaka 1 farklı sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona ererse uzatmalara geçilecek. Beraberlikte ve konuk takım galibiyetinde ise turu geçen taraf Young Boys olacak. Elenen takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Galatasaray 11'i:

Mertens yok mu neden yok, Galatasaray – Young Boys Mertens sakat mı?

Yedekler : Batuhan, Günay, Kerem D., Mertens, Yunus, Dubois, Berkan, Jelert, Recep, Ali Turap, Efe, Metehan

Mertens, yedekler arasında yer alıyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi Dries Mertens Gündem Galatasaray Young Boys İsviçre Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title