Haberler

Michy Batshuayi Galatasaray'a mı geldi? Michy Batshuayi Galatsaray ile anlaşma sağladı mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Michy Batshuayi Galatasaray'a mı geldi? Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olup olmadığı merak konusu oldu. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmazken, transfer iddiaları futbol gündemini meşgul ediyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin transferi için sarı lacivertli kulüp, ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Michy Batshuayi Galatasaray'a mı geldi? İşte ayrıntılar...

MİCHY BATSHUAYİ GALATASARAY'A MI GELDİ?

Süper Lig devi Fenerbahçe'de sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan ve teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda tutulmasını istediği Michy Batshuayi için Galatasaray devreye girdi. Galatasaray, Batshuayi'ye 2+1 yıllık sözleşme karşılığında senelik 3 milyon Euro maaş ve toplam 3 milyon Euro da imza parası teklif etti. Fenerbahçe ise hem sözleşme süresi hem de yıllık ücrette Galatasaray ile aynı rakamı sundu ancak önerilen imza parası 1 milyon Euro'da kaldı.

ÖN PROTOKOL İMZALADI

Galatasaray cephesinin teklifini daha iyi bulan Batshuayi sarı-kırmızılılar ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu çarşamba günü Fransa'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra ön protokolu imzaladı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Michy Batshuayi Gündem Galatasaray Galatasaray Futbol Spor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

eyüp çakır:

Gitti bile, aziz yıldırımı seçmezsiniz olacağı buydu, tasarruf başladı, gelsin şimdi 2. 3. Sınıf futbolcular, jesus'a yaptığını yapıyor.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title