Haberler

Müge Anlı, Narin hakkında ne dedi? Narin Güran'ı kim öldürdü, olayı nedir?

Güncelleme:
Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün Müge Anlı, Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin hakkında ne dediği merak ediliyor. Narin Güran'ın otopsi sonucu ve kimin öldürdüğü gündemden düşmüyor. Peki, Müge Anlı, Narin hakkında ne dedi?

Narin Güran olayı nedir ve Diyarbakır'da kaybolan Narin'i kimin öldürdüğü merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı, Narin hakkında ne dediği seyirciler tarafından araştırılıyor. Narin Güran'ı kim öldürdü, olayı nedir? Detaylar haberimizdedir…

MÜGE ANLI, NARİN HAKKINDA NE DEDİ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının açılış konuşmasında Narin'in ölümüyle ilgili konuşan Anlı, "Ne yazık ki bugün okula başlayamayan bir öğrencimiz var. Kalplerin tüm beklentisine rağmen Narin'in cansız bedeni bulundu. Bugün sağ olsaydı o da okula başlayacaktı. Nurlar içinde yatsın. Ne yazık ki kalplerin tüm beklentisine rağmen küçük Narin hayata gözlerini yumdu. Çuvalın içinde bulunarak cinayete kurban gitti" dedi.

Olayla ilgili yayın yasağı bulunduğu için konuyu işleyemediğinin altını çizen Anlı "Yayın yasağı olduğu için gelişmeleri aktaramadık. Mahkeme kararına uyan ender kişilerden biri benim. Yayınlayan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu bir haberdir ve yayınlanmalıdır. Yayın yasağının çıkmasının ne anlamı var? Hiç kimse de uymadı yasağa...Biz birçok konumuzda yayın yasağı geliyor, duruyoruz. Burada da çok olay var, bana da çok bilgi geldi. Aktaramıyorum şu anda. 'Çocuk' ile 'ölüm' yan yana gelen iki kelime değil. Yüreğimiz dağlandı. Çocuk kayıpları bu şekilde gündeme getirilmedi. Beni köyden de çok arayan var. Çok üzüldüm, dilerim son olsun" şeklinde konuştu.

Müge Anlı, Narin hakkında ne dedi? Narin Güran'ı kim öldürdü, olayı nedir?

NARİN GÜRAN OLAYI NEDİR?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Diyarbakır Müge Anlı Müge Anlı Güncel Otopsi Yaşam Hukuk Atv Diyarbakır Hukuk Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Abuzer Sever:

Bir sen karışmamıştın şimdi tam oldu...hadi bakalım...

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title