Haberler

Muhammet Demir, Eylül 2021'de oynanan bir maçın kaçıncı saniyesinde fileleri havalandırarak 1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinin en erken gol

Güncelleme:
Abone Ol

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması yeni bölümleriyle ATV ekranlarında yayınlanıyor. Son bölümü ile merak uyandıran yarışmada Muhammet Demir, Eylül 2021'de oynanan bir maçın kaçıncı saniyesinde fileleri havalandırarak 1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinin "en erken golü"nü atmıştır? sorusunun cevabı araştırıldı. Peki Muhammet Demir, Eylül 2021'de oynanan bir maçın kaçıncı saniyesinde fileleri havalandırarak 1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinin "en erken golü"nü atmıştır?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Oktay Kaynarca'nın sunumu ile yayınlanan yarışmada Muhammet Demir, Eylül 2021'de oynanan bir maçın kaçıncı saniyesinde fileleri havalandırarak 1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinin "en erken golü"nü atmıştır? sorusu soruldu. Kim Milyoner Olmak İster sorusu cevabı nedir?

MUHAMMET DEMİR, EYLÜL 2021'DE OYNANAN BİR MAÇIN KAÇINCI SANİYESİNDE FİLELERİ HAVALANDIRARAK 1959'DAN GÜNÜMÜZE KADARKİ SÜPER LİG TARİHİNİN "EN ERKEN GOLÜ"NÜ ATMIŞTIR?

A: 2'nci

B: 4'üncü

C: 10'uncu

D: 20'nci

Cevap: 10

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Muhammet Demir Gündem Eylül Atv Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title