Haberler

Nijerya Benin maçı hangi kanalda, nasıl CANLI izlenir? Osimhen milli takım Nijerya Benin maçı ne zaman? Osimhen ilk 11'de mi, oynayacak mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız isim Victon Osimhen'ın kadrosunda bulunduğu Nijerya milli futbol takımının maçları takip ediliyor. Peki, Osimhen milli takım Nijerya Benin maçı ne zaman? Osimhen ilk 11'de mi? Nijerya Benin maçı hangi kanalda?

Osimhen'ın kadrosunda bulunduğu Nijerya milli futbol takımının maçları için taraftarlar şimdiden araştırmalara başlamış durumda. Peki Victor Osimhen'in de oynayacağı Nijerya milli takım maçları ne zaman, hangi gün? Nijerya Benin maçı hangi kanalda? Osimhen milli takım Nijerya Benin maçı ne zaman? Osimhen ilk 11'de mi?

NİJERYA BENİN MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Nijerya Benin maçı 7 Eylül Cumartesi 19.00'da başlayacak.

Maç kadroları henüz açıklanmadı.

Nijerya Benin maçını:

Almanya'da sportdigital Fußball,

Portekiz'de Sport TV4,

İtalya'da SportItalia ve APP SportItalia Nijerya canlı yayınlayacak.

Bu kanalların Türkiye'de yayını olmadığı için ülkemizden Nijerya Benin maçı izlenemeyecek.

NİJERYA KADROSU

İŞte Osimhen'inde içinde olduğu Nijerya genel kadrosu:

Nijerya Benin maçı hangi kanalda, nasıl CANLI izlenir? Osimhen milli takım Nijerya Benin maçı ne zaman? Osimhen ilk 11'de mi, oynayacak mı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Victor Osimhen Galatasaray Gündem Milli Takım Nijerya Nijerya Futbol Napoli Benin Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title