Haberler

Öğretmen seminerleri iptal mi oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

Öğretmenlerin mesleki gelişimleri için çeşitli hizmet içi eğitim enstitülerinde düzenlenen mesleki eğitimler ve seminerler hakkında açıklama yapıldı. Peki, öğretmen seminerleri iptal mi oldu?

Ülkemizde bulunan hizmet içi eğitim enstitülerinde gerçekleştirilen öğretmenlerin çeşitli mesleki gelişimlerini tamamlamaları ve meslekte tecrübe kazanmaları için düzenlenen eğitim ve seminerler durduruldu. Öğretmen seminerleri iptal mi oldu?

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

Hizmet içi eğitim enstitülerinde gerçekleştirilen öğretmenlerin mesleki gelişimlerini tamamlamaları ve meslekte tecrübe kazanmaları için düzenlenen eğitimler ve seminerler, alınan tasarruf tedbirleri doğrultusunda durduruldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda yer alan tasarruf tedbirleri neticesinde farklı illerde düzenlenen seminer ve eğitim çalışmalarının iptal edildiğini açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ilgili tasarruf tedbirleri yürürlükte olduğu sürece, hizmet içi eğitim enstitülerinde düzenlenen eğitimlerin yapılmayacağını belirtti. Ayrıca, kamuda yeni tasarruf tedbirlerinin alınacağını ve bu tedbirler ile ilgili detaylı açıklamaların ilerleyen günlerde yapılacağını ifade etti.

Ayrıca söz konusu tasarruf tedbirleri kapsamında kamuda yeni adımların atlayacağının bilgisini de veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yeni tasarruf tedbirleri ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Politika Eğitim Gündem Eğitim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title