Haberler

Osimhen kaç maç yok? Osimhen kaç hafta yok?

Güncelleme:
Abone Ol

Kasımpaşa maçında sakatlandığı için ikinci yarıya çıkamayan Nijeryalı yıldızla ilgili açıklama geldi. Peki, Osimhen kaç maç yok? Osimhen kaç hafta yok?

Süper Lig'de Kasımpaşa maçında sakatlanan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu ile ilgili karar belli oldu. Osimhen'in Avrupa sınavında forma giyip giymeyeceği netleşti. Peki, Osimhen kaç maç yok? Osimhen kaç hafta yok?

OSİMHEN KAÇ MAÇ YOK?

Galatasaray Kulübü'nden Yapılan Açıklama

Galatasaray Kulübü, Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen'in sol üst arka adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Trendyol Süper Lig'in 7. haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında sol üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan kontrollerinde sol üst arka adale grubunda strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Victor Osimhen'in tedavisine başlanmıştır."

1 HAFTA UZAK KALACAK

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, 1 hafta sahalardan uzak kalacak. Nijeryalı forvetin UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında oynanacak RFS maçında da forma giyemeyecek.

GALATASARAY PERFORMANSI

Piyasa değeri 100 milyon euro olarak gösterilen ve sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek olan Victor Osimhen, sarı-kırmızılı takımla 4 maça çıktı. 24 yaşındaki yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Victor Osimhen Gündem Kasımpaşa Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title