Haberler

Osimhen Ruanda Nijerya maçı ne zaman, Türkiye'den CANLI izleniyor mu, hangi kanalda? Osimhen, Ruanda Nijerya maçında oynayacak mı, ilk 11'de mi?

Abone Ol

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız isim Victon Osimhen'ın kadrosunda bulunduğu Nijerya milli futbol takımının maçları takip ediliyor. Peki, Osimhen Ruanda Nijerya maçı ne zaman, Türkiye'den CANLI izleniyor mu?

Osimhen'ın kadrosunda bulunduğu Nijerya milli futbol takımının maçları için taraftarlar şimdiden araştırmalara başlamış durumda. Peki Victor Osimhen'in de oynayacağı Nijerya milli takım maçları ne zaman, hangi gün? Osimhen Ruanda Nijerya maçı ne zaman, Türkiye'den CANLI izleniyor mu? Osimhen, Ruanda Nijerya maçında oynayacak mı, ilk11'de mi, yedek mi?

RUANDA NİJERYA MAÇI NE ZAMAN?

Osimhen Ruanda Nijerya maçı 10 Eylül Salı günü 16.00'da başlayacak

Ruanda Nijerya maçı Stade Amahoro stadyumunda oynanacak.

OSİMHEN RUANDA NİJERYA MAÇI TÜRKİYE'DEN CANLI İZLENİYOR MU?

Ruanda Nijerya maçı Türkiye yayıncısı açıklanmadı.

OSİMHEN, RUANDA NİJERYA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Ruanda Nijerya maçının Türkiye'de canlı yayını bulunmuyor. Ancak, maçı izlemek isteyen futbolseverler için Portekiz'in spor kanalı Sport TV2'de canlı yayın yapılacak.

OSİMHEN İLK 11'DE Mİ?

Osimhen yedekler arasında yer alıyordu. Osimhen 2. yarıda oyuna dahil oldu.

İşte ilk 11:

Osimhen Ruanda Nijerya maçı ne zaman, Türkiye'den CANLI izleniyor mu, hangi kanalda? Osimhen, Ruanda Nijerya maçında oynayacak mı, ilk11'de mi, yedek

Nijerya milli takımı genel kadrosu:

Osimhen Ruanda Nijerya maçı ne zaman, Türkiye'den CANLI izleniyor mu, hangi kanalda? Osimhen, Ruanda Nijerya maçında oynayacak mı, ilk11'de mi, yedek

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Victor Osimhen Gündem Galatasaray Galatasaray Türkiye Nijerya Futbol Yaşam Spor Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title