Haberler

Osimhen uçak takibi kodu nedir? (CANLI TAKİP-HMZ415) Osimhen saat kaçta gelecek?

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek. Peki, Osimhen uçak takibi kodu ne? Osimhen saat kaçta gelecek? Uçak kodu HMZ415 olarak açıklandı.

Osimhen uçak takibi kodu! Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek. Peki, Osimhen uçak takibi kodu ne? Osimhen saat kaçta gelecek? İşte detaylar...

OSİMHEN UÇAK TAKİP KODU NE?

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Victor Osimhen'i bu gece saat 00.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne getirmek üzere uçuş planı yaptı.

Osimhen uçak takibi kodu nedir? Galatasaray, Victor Osimhen'i kadrosuna kattı

Osimhen'un uçak kodunun HMZ415 olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın taraftar gruplarından UltrAslan, Osimhen'i karşılamak için saat 00.30'da havalimanında toplanacaklarını açıkladı.

Osimhen uçak takibi kodu nedir? (CANLI TAKİP) Osimhen saat kaçta gelecek?

OSİMHEN SAAT KAÇTA GELECEK?

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Yıldız golcü, bu gece saat 00.30'da sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a gelecek. Nijeryalı yıldızın 11 milyon euro olan yıllık maaşını sarı-kırmızılı takım ödeyecek. Bu transferde satın alma opsiyonu olmayacak. 25 yaşındaki futbolcu, 100 milyonluk değeriyle dünyanın en değerli 4. forveti konumunda.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Victor Osimhen Victor Osimhen Galatasaray Galatasaray Gündem İstanbul Futbol Spor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title