Haberler

Rüyada büyük abdest görmek anlamı nedir? Rüyada büyük tuvaletin üstüne oturmak görmek neye işarettir? Açıklamalarıyla...

Abone Ol

Rüya sahibinin malının ve mülkünün artacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başka iş kapıları açılacağına ve her türlü hastalığına deva bulacağına işaret eder. Peki, Rüyada büyük abdest görmek ne anlama gelir? Rüyada büyük abdest görmek ne demektir? Rüyada büyük abdest görmek nasıl yorumlanır? Rüyada büyük abdest görmenin psikolojik yorumu nasıldır? Haberimizde...

Rüya sahibinin malının ve mülkünün artacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başka iş kapıları açılacağına ve her türlü hastalığına deva bulacağına işaret eder. Rüyada büyük abdest görmek birçok anlam içerir. Bunlardan ilki kişinin çok güzel haberler alacağı yönündedir. Genelde olarak büyük abdest görmek olumsuz veya hayırlı işlerin olacağı anlamlarına gelir. Rüyada büyük abdest görmenin anlamları şu şekildedir...

RÜYADA BÜYÜK ABDEST GÖRMEK

Rüyada tuvalet yaptığını görmek iyi değildir, kişinin hazırdan ve hak etmeden elde ettiği rızka, nimete, mala ve kazanca işaret eder. Rüyada büyük abdestine dokunan kişi boş işlerin, gerçekleşmesi imkânsız hayallerin ve kurmaca ideallerin peşinde koşup durup boşa vakit öldürüyor demektir. Rüyada büyük abdest görmek aynı zamanda mal, mülk, zenginlik, servet anlamına gelir.
Rüya sahibinin malının ve mülkünün artacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başka iş kapıları açılacağına ve her türlü hastalığına deva bulacağına işaret eder. Rüyada görülen büyük abdest oranınca kişinin de mal varlığı ve serveti olacak demektir. Rüyada büyük abdest yediğini gören kişi kendisine hiç faydası olmayacak işler için kendini paralıyor demektir.

RÜYADA TUVALET GÖRMEK

Rüyada tuvalet görmek aile içindeki geçim sıkıntısına, ekmek parası için ter akıtmaya ve birikim yapmaya işaret ederken rüya sahibinin eşiyle aralarındaki sorunları hallederek güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

RÜYADA BÜYÜK TUVALETİN İÇİNDE YÜZMEK

Rüya sahibinin, kötü bir durumla başa çıkmak zorunda kalacağına, bu yüzden çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına ve uzun uğraşlar sonucu ortaya koyduğu çalışmanın rakiplerinin ayak oyunları yüzünden heba olacağına yorulur. Rüyada tuvaletin içinde yüzmek ve çıkmak, iş hayatı ya da aile hayatı içinde yaşanan bir tatsızlığın aile büyüklerinden birinin yardımı sayesinde çözüleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir edilir.

RÜYADA BÜYÜK ABDESTİN ELİNE BULAŞTIĞINI GÖRMEK

Akrabalardan birinin yaptığı bir hata yüzünden içine düştüğü sıkıntının rüyayı gören kişiyi de etkileyeceği, bu yüzden bir türlü toparlanamayacağı, işlerin deyim yerindeyse arapsaçına döneceği, dört duvar arasına düşülebileceği ve zararın günden güne daha da büyüyeceği anlamına gelir. Rüyada büyük abdestin elbisesine bulaştığını görmek, sahip olunan makamın, iş dünyasındaki kıskanç kişiler tarafından kötüleneceğine, bu yüzden gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına ve sevilen bir kişi ile bir yanlış anlaşılma sonucu tartışılacağına alamettir.

RÜYADA BÜYÜK ABDEST GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU

Bu obje bilinçaltında bir huzursuzluğun dışa vurduğunun göstergesi demektir. Bireyin hoşnut olmadığı bir olayın, konunun, kimsenin ya da düşüncesinin olduğu anlamına gelir. Birey bu durumu kafaya takıyor olduğu için uykularında bile rahat olamayacaktır doğal olarak. Rüyada görülen bu nahoş nesne bir sorunun kaynağına yönelik olabileceği gibi aynı zamanda kişideki utangaç tarafa da işaret eder. Aslında "doğanın kanunu denilen" fakat bireysel ve kendisine mahsus olmayan yani her birey için yaşanılması kaçınılmaz olan olgu, kavram ya da gerçekler karşısında rüyayı gören kişinin çekiniyor ve kendisini mahcup hissediyor olabileceğini gösterir ve özel konulara dikkat çeker.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title