Haberler

SANA DEĞER CANLI İZLE! Sana Değer programı sunucuları kim? Sana Değer programı konusu ne?

Abone Ol

Sana Değer programının sunucuları ve konusu merak ediliyor. Program, izleyicilere farklı konular üzerinden bilgi ve eğlence sunuyor. Programın sunucuları, sektörün tanınmış isimlerinden oluşurken, programın konusu ise genellikle güncel ve toplumsal meseleler üzerine yoğunlaşıyor.

Sana Değer programı, Türkiye'nin en sevilen ikililerinden Songül Karlı ve Uğur Arslan tarafından sunuluyor. Program, evlenmek isteyen ancak ailelerinden onay alamayan gençlerin umudu haline geliyor. Songül Karlı ve Uğur Arslan, mutlu yuvaların kurulmasına yardımcı olmak amacıyla ekranlara geliyor. Peki, Sana Değer programı sunucuları kim? Sana Değer programı konusu ne?

SANA DEĞER PROGRAMI SUNUCULARI KİM?

Songül Karlı ve Uğur Arslan, mutlu yuvaların kurulmasına yardımcı olmak amacıyla ekranlara geliyor.

SANA DEĞER CANLI İZLE! Sana Değer programı sunucuları kim? Sana Değer programı konusu ne?

SANA DEĞER PROGRAMI KONUSU NE?

Yıllar sonra tekrar bir araya gelen Songül Karlı ve Uğur Arslan ikilisi, gençlerin hayatlarına dokunarak onların mutluluğunu sağlamak için çaba gösteriyor. Program hafta içi her sabah Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Uğur Arslan Televizyon Star Tv Magazin Yaşam Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title