Haberler

Selin Ciğerci'nin eski kocası kiminle sevgili? Gökhan Çıra'nın sevgilisi kim?

Güncelleme:
Abone Ol

Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra kiminle sevgili? Gökhan Çıra sevgilisi kim? Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ciğerci ile ayrılığının ardından Eylül Keleş ile nişanlanan Çıra'nın şuanki sevgilisi merak konusu. Peki Gökhan Çıra kiminle aşk yaşıyor?

Gökhan Çıra kiminle sevgili? Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra kiminle aşk yaşıyor? Selin Ciğerci'den ayrıldıktan sonra Eylül Keleş ile nişanlanıp ayrılan Gökhan Çıra magazin gündeminden düşmüyor. İşte Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra ile ilgili merak edilenler…

GÖKHAN ÇIRA SEVGİLİSİ KİM?

Selin Ciğerci ile ayrılığının ardından Eylül Keleş ile nişanlanan Çıra'nın son olarak şarkıcı Alya ile birlikte olduğu söylenmişti. Sonra eski nişanlısı ile barıştığı ortaya çıkan Gökhan Çıra'nın şimdi de Survivor yıldızı Aycan Yanaç ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Gökhan Çıra'nın Aycan Yanaç ile aşk yaşadığı iddiaları ilk etapta gerçek gibi gelmese de ikilinin görüntüleri ortaya çıktı.

Selin Ciğerci'nin eski kocası kiminle sevgili? Gökhan Çıra'nın sevgilisi kim?

Selin Ciğerci'nin eski kocası kiminle sevgili? Gökhan Çıra'nın sevgilisi kim?

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Selin Ciğerci Selin Ciğerci Aycan Yanaç Gökhan Çıra Gökhan Çıra Gündem Magazin 3-sayfa Eylül 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title