Haberler

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Show TV de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi soruları gündeme geliyor. Daha önce kısa süreli bir ilişkileri olan çift, Mert Demir konserinde bir araya geldi. Peki, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi?

Ekranların sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti" oyuncularının dizi aşkı gerçek olmuştu. Ancak Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun bu ilişkisi kısa sürmüştü. Ünlü çift geçtiğimiz akşam konserde görüntülendiler. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi? Detaylar haberimizdedir…

SILA TÜRKOĞLU VE DOĞUKAN GÜNGÖR SEVGİLİ Mİ?

Dizi'nin dikkat çeken oyuncularından biri olan Feyza Civelek geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün dizi ekibiyle katıldıkları Cannes Film Festivali'nde barıştığını söylemişti.

Kısa süreli ayrılığın ardından bir araya gelen çift Mert Demir konserinde görüntülendi. Çiftin görüntüleri sevenlerini heyecanlandırdı sosyal medyada "Aşk yeniden mi?" yorumları yapıldı.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kızılcık Şerbeti Doğukan Güngör Sıla Türkoğlu Mert Demir Doğukan Show Tv Dizi Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title