Haberler

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Depremin büyüklüğü ne?

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika deprem haberi geldi. Deprem mi oldu, nerede oldu ve depremin büyüklüğü ne kadar? Bu soruların yanıtları merakla bekleniyor. Depremle ilgili tüm detaylar ve gelişmeler takip ediliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi ( Afad ) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Malatya'nın Akçadağ ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı gerçekleşti. Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Depremin büyüklüğü ne?

DEPREM Mİ OLDU?

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın saat 20.24'te kaydettiği sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olumsuz bir gelişme aktarılmadı. Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ NE?

Saat 20.24'te gerçekleşen sarsıntının 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Deprem Araştırma Enstitüsü Doğal Afetler Gündem Kandilli Malatya 3-sayfa Deprem Deprem Yaşam AFAD Doğal Afetler 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title