Haberler

Survivor finali ne zaman? 2024 Survivor All Star bitiyor mu, final tarihi belli oldu mu? Survivor İstanbul finali ne zaman?

Güncelleme:
Abone Ol

Survivor finali ne zaman? Kıran kırana mücadelenin yaşandığı Survivor All Star 2024'te Final oyunu heyecanı yaşanıyor. Peki, Survivor final tarihi 2024 Survivor All Star finali ne zaman? Survivor İstanbul finali ne zaman?

Survivor All Star 2024 ne zaman bitiyor? 1 Ocak'ta ekrana gelen olan Survivor All Star 2024'ten heyecan devam ediyor. Nefes kesen oyunların oynandığı yarışmada Final oyunu merak ediliyor. Peki, Survivor final tarihi 2024 Survivor All Star finali ne zaman? Survivor İstanbul finali ne zaman?

SURVİVOR ALL STAR NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Survivor All Star büyük finali, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de canlı yayınla ekranlara gelecek. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşecek olan final için biletler satışa sunuldu. Tribün A bilet fiyatı 350 TL, tribün B bilet fiyatı ise 250 TL olarak belirlendi.

Survivor finali ne zaman? 2024 Survivor All Star bitiyor mu, final tarihi belli oldu mu? Survivor İstanbul finali ne zaman?

SURVİVOR FİNAL TARİHİ 2024 NE ZAMAN?

Survivor All Star büyük final, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. 2024 şampiyonunun belli olacağı final gecesi canlı olarak yayınlanacak. Aylardır Dominik'te süren mücadelenin ardından büyük final Türkiye'de yapılacak. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi finale sahne olacak. SMS oylaması sonucuna göre şampiyon olacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor All Star Survivor Final Gündem Televizyon İstanbul Yaşam Spor Star Televizyon Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title