Haberler

Tabii Spor 6 canlı izleme linki var mı? Tabii Spor 6 telefondan TV'den nasıl izlenir?

Güncelleme:
Abone Ol

TRT'nin dünya çapında yeni dijital platformunun ismi Tabii oldu. TRT Tabii ile birbirinden güzel programlar, diziler ve filmler izlenebilecek. Peki, Tabii Spor 6 canlı izleme linki var mı? Tabii Spor 6 telefondan TV'den nasıl izlenir?

TABİİ uygulaması ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Birbirinden farklı diziler ve filmleri seyirciler için hizmete sunan TABİİ uygulaması ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Peki, Tabii Spor 6 telefondan TV'den nasıl izlenir? Tabii Spor 6 canlı izleme linki var mı?

TRT TABİİ NEDİR?

TRT'nin geliştirdiği yerli uluslararası dijital platform olan tabii kullanıcılarına; dizi, maç, film, program, belgesel ve daha bir çok farklı alternatif sunuyor.

TABİİ SPOR 6 CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

TABİİ uygulaması ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Birbirinden farklı diziler ve filmleri seyirciler için hizmete sunan TABİİ uygulaması ücretsiz olarak üye olabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT TABİİ ÜCRETLİ Mİ, ÜCRETSİZ Mİ?

Platform, 7 Mayıs tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başladı. Tabii, ücretsiz olarak hizmet sunuyor. Kısa süre içerisinde tüm dünyada yayında olacak. Beş farklı dil seçeneği sunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Teknoloji TRT Tabii TRT Tabii Medya Dünya Dizi Spor Trt Gündem Medya Teknoloji Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title