Haberler

Terör örgütüne ait mağaraya giren Fulya Öztürk, gördüklerine inanamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken temizlenen bölgeden görüntüler hayrete düşürdü. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün girdiği bir mağarada kaydedilen görüntüler ekran başındakilere "Bir insan burada nasıl yaşar?" dedirtti.

Mehmetçik'in terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları devam ediyor. Özellikle Metina ve Zap bölgesinde örgüte ait çok sayıda tüne ele geçirildi. Ele geçirilen bu tünellerden birine giren CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, gördükleri karşısında hayrete düşürdü. Küçük bir girişi olan tünelin içinde banyo, tuvalet ve revirlerin olması dikkat çekti. Pislik içerisindeki tüneldeki görüntüleri izleyenler "Bir insan burada nasıl yaşar?" sorusunu sormadan edemedi.

"FARE GİBİ BURALARA SAKLANIYORLAR"

Daracık bir girişten güçlükle askerlerin yardımıyla mağaraya giren Öztürk o anlarda "İşte fare gibi buralara saklanıyorlardı. Mehmetçik onları görmüyor sanıyorlardı. Bir mağara oluşturmuşlar tünel oluşturmuşlar. Böyle bir yerde yaşamayı tercih eden bir terör örgütü var işte inlerine gömüyor Mehmetçik. Her yere giriyor Mehmetçik. Mehmetçiğimiz bu mağaradaki pusu ve bombaları temizledi. Epey uzun bir tünelden oluşuyor mağara. Tünelin birçok noktasında odacıklar var" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güvenlik

Fulya Öztürk CNN Türk CNN Türk Güvenlik Güncel Terör Cnn PKK PKK Güvenlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

Cem Demirkaya:

Rabbim Ordumuza Güç Kuvvet Versin. Vatanımızı Ve Milletimizi Korusun

Yanıtla501K
Alkurt:

Farenin bile şu dünyada bir görevi ama teröristler mahlukat olduğu için hem bu dünyada hem de ahirette çekecekleri var. Onun için yerin dibinde yaşamakla ahirete hazirlaniyorlar

154
Ebu Huzeyfe:

Amin

236
Ismail Celik:

Amin ALLAH attiklarini hedefe buldursun amin

224
Murat Celik:

Amin İnşallah kardeşim

218
Nur:

Âmin Âmin Âmin ???? ????

216
Ufuk Gökceoglu:

Ruhu pis olan pislik içinde neden sürünmesin, Allah köklerini kurutur inşaallah

Yanıtla42852
YILDIRAY YILDIRIM:

FARE / KÖSTEBEK yuvasında yaşıyorlar. demek ki bazı dış güçler çok iyi finanse ediyor bunları ki bu tür bir yaşama razı geliyorlar

Yanıtla44610
Ismail Celik:

mutlaka

012
Selim AYDOĞAN:

Zaten insan yaşamıyor orada

Yanıtla34554
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title