Haberler

Trabzonspor- Konyaspor maçı ne zaman? Trabzonspor- Konyaspor maçı saat kaçta, şifresiz mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan maçın tarihi ve saati merak ediliyor. Ayrıca maçın şifresiz olup olmadığı da futbol severler tarafından sorgulanıyor. Peki, Trabzonspor- Konyaspor maçı ne zaman? Trabzonspor- Konyaspor maçı saat kaçta, şifresiz mi? İşte detaylar...

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşmanın tarihi ve saati, futbol severler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Süper Lig'in iki güçlü ekibi olan Trabzonspor ve Konyaspor, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak ve bu maç, ligin üst sıralarındaki dengeleri etkileme potansiyeline sahip. Özellikle Trabzonspor'un son haftalardaki performansı ile Konyaspor'un deplasmandaki etkili oyunları, karşılaşmanın nasıl bir sonuçla biteceği konusunda merak uyandırıyor. Peki, Trabzonspor- Konyaspor maçı ne zaman? Trabzonspor- Konyaspor maçı saat kaçta, şifresiz mi?

TRABZONSPOR- KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Papara Park'ta saat 16.00'da başlayacak Trabzonspor- Konyaspor karşılaşmasını hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Trabzonspor- Konyaspor maçı ne zaman? Trabzonspor- Konyaspor maçı saat kaçta, şifresiz mi?

BEIN SPORTS CANLI YAYIN İLE MAÇLAR VE PROGRAMLARI KAÇIRMAYIN!

Bein Sports canlı yayın linki ile en sevdiğiniz süper lig maçlarını, futbol programlarını izleyebilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

BEIN SPORTS FREKANS BİLGİLERİ

Kanal Adı : beIN SPORT 1 HD

Paket İsmi : DIGITURK T37

Frekansı : 11675

Polarisazyon Değeri : V - Dikey

Kapsama : Batı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Trabzonspor Trabzonspor Gündem Konyaspor Konyaspor Futbol Spor Süper Lig Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title